Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL nie działa mi na Windows7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktos powiedzieć dlaczego mi Metin2 PL nie działa na Windows 7 mam clienta z płytki bo mi się nie chciało pobierać nowego i jak włączam instalke to mi nic nie wyskakuje mogę prosić o pomoc!?

Opublikowano

Jeżeli Windows 7 Ultimate to się nie dziw... to jest najgorszy system do gier. Tak jak kolega wyżej napisał, pobierz ze strony głównej Metina, spatchuj i nie grzeb w plikach...

Opublikowano

Powinien normalnie ci chodzi no nie wiem ..

Pobierz Nowego jak kolega ci napisał ..

Bo Pewnie jakieś Aktualizacje czy cos weszły.

sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

Probowales uruchomic jako administrator??

Bo czestym problemem jest wlasnie to.

I jak bedziesz mial nadal ten blad to radze ci jednak pobrac nowego

sstwc.jpg

Opublikowano

No ja wiem to jest instalka z płytki ... sorki za mój błąd jako admin uruchomiłem , i zgodność też ustawiłem i dalej nic nie wyskakuje ;/ pusty ekran;p

Opublikowano

Nie moge własnie nawet pobrać ... taki sam problrm jak z uruchomieniem na kompie nic nie wyskakuje;/ ja chcę xP -ka bo ta 7 to gównooo!

Opublikowano

no TAK ale mi instalka nie działa;/

A może mi ktoś dać linka do zainstalowanego clienta do Metin PL 2011 to będę bardzo wdzięczny ( wiecie takiego co można wypakować WinRarem do folderu tylko i metin działa)

Opublikowano

Miałem ten sam problem przed wczoraj bo mam nowy system -Windows 7 premium home. Po zainstalowaniu gdy chcialem właczyć wyskakiwał bład zwiazany z folderem. Wystarczy zainstaloac jeszcze raz poprawnie najlepiej w innym miejsuc niz poprzednio. Polecam Ci pobrac instalke ze strony Metina2 (nie torenty) i zainstalowac tak jak mowilem .Problemem moze byc tez nowa aktualizacja ktora nie torentuje ci sie po/przed zainstalowniem.

Opublikowano

Pobrałbym ale sie nie da nic nie wyskakuje taki sam problem jak z instalką z płytki!!! I byłybym bardzo wdzięczny gdyby dał mi ktoś link do zainstalowanego clienta to sobie tylko WinRar-em rozpakuje i napewno bedzie działał!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...